flyttat till okashii.blogg.se

Denna blogg har idag flyttat till okashii.blogg.se ← dra musen över och klicka


slut på garn

Självklart tog garnet slut på den ljuslila halsduken när jag bara hade ca 20 cm kvar. Så nytt får inhandlas imorgon. Jag längtar efter att bli klar med den, mest för att jag vill börja på nästa.

Här är en annan halsduk. Tyvärr har jag ingen bild på den färdiga. Jag inspirerades av bambu. Halsduken/mönstret döpte jag till Krolle ^_~


skapariver

Det bara spritter i fingrarna efter att få skapa och pyssla just nu. Främst broderier men även att sticka enkla halsdukar.

Jag har surfat runt på massa textil/broderi-bloggar och bläddrat sönder mina tidningar. Det finns så otroligt fina bloggar och jag blir så inspirerad av allt jag ser och vill bara göra mer, mer och meeer. Dessvärre får mina broderier lida just nu i brist på pengar till sybågar i olika storlekar. Det är trisst när det kliar i fingrarna och man inte har tillgång till det man vill göra. Dessutom har jag stora drömmar om att fixa till en syhörna när jag och min sambo flyttar till en större lägenhet. Som det är nu har jag inte ens ett vettigt skrivbord att sitta vid.

Jag har verkligen hopp för min pysselblogg just nu. I hopp om att kunna flytta den till min ursprungliga bloggs adress har jag spärrat min gamla blogg.

Jag kommer självklart börja lägga upp länkar också till bloggarna och sidorna jag hittar. Inspirationen där är oändlig.

Min ena halsduk är snart klar nu, här är en bild där jag itne ens har kommit halvvägs:


/ Amanda
 

Min nya pyssel-blogg

Jag har alltid velat men kännt mig lite tveksam till att skapa en pysselblogg eftersom att jag inte skapar lika mycket just nu när jag pluggar och annars inte är så engagerad i blogg-världen.

Men nu har jag tänkt att jag ska ge det ett försök i alla fall!

Tillen början så tänker jag bara blogga när jag hittar nån riktigt bra sida eller har pysslat ihop något, så det kan hända att det inte blir attför ofta. Sen får vi se vart det leder.

Hur som helst ska det bli kul! Stay tuned! ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0